Winklers Garden

Een gespecialiseerd team met passie voor tuinen

Sebastian Winkler

De hovenier met passie voor tuinen

Na jarenlang bij verschillende werkgevers in binnen- en buitenland ervaring te hebben opgedaan, heb ik in 2009 de stap gemaakt naar zelfstandigheid met de start van Winklers Garden. Sinds 2009 heb ik vele verschillende tuinen mogen aanleggen en/of onderhouden. In 2017 was het tijd voor uitbreiding van mijn bedrijf.

Winklers Garden is een klein bedrijf dat nog steeds groeiende is. Hierdoor kunnen wij het persoonlijk contact tussen u als klant en wij als opdrachtnemer blijven garanderen. Dit persoonlijk contact is een eigenschap van ons bedrijf waar we grote waarde aan hechten.

Sebastian Winkler

Van uw tuin uw droomtuin maken

Mijn passies zijn tuinen, sport en honden.

wat klanten zeggen

Sebastian doet al jaren ons tuinonderhoud, en daar zijn we heel blij mee. Wanneer het tijd is voor onderhoud dan stelt hij zelf een datum voor, hij komt zijn afspraken na, stemt even af wat onze wensen zijn en gaat dan snel en vrolijk (!) aan de slag. Een paar uur later heeft onze tuin een metamorfose ondergaan en is alles keurig afgevoerd en opgeruimd! Een hele prettige service!

Tuinonderhoud Ellen

Voorjaar 2020 heeft Sebastian mijn voortuin opnieuw aangelegd. Dit naar volle tevredenheid en
sindsdien onderhoudt Sebastian mijn voor- en achtertuin. Ik ben er blij mee en geniet nog iedere dag als ik de gordijnen opentrek.

Tuinaanleg Majra

Sebastian heeft 6 jaar geleden onze tuin opnieuw aangelegd. Ook zorgt hij sinds die tijd voor het onderhoud van de tuin. Onze tuin is nog nooit zo mooi geweest. Dit komt niet alleen door de variatie in aanplant, maar ook door het vakkundige onderhoud, met name het snoeien. Daardoor bloeien de diverse bloemen, planten en struiken veel uitbundiger dan daarvoor en ook veel langer. Zo genieten we nu bijna 7 maanden per jaar van een prachtig perk met bloeiende rode rozen. Sebastian is echt een vakman, komt zijn afspraken goed na en is bovendien erg aardig. Ik kan hem van harte als tuinman aanbevelen!

Tuinaanleg Herma

Het is heel fijn werken met Sebastian. Het onderhoud van de tuin werd op een gegeven moment te veel, met name het snoeien van de bomen. Sebastian neemt zelf met ons contact op voor het onderhoud en komt zijn afspraken na. Hij geeft advies over beplanting en houd in de gaten dat onze wensen worden uitgevoerd. Onze tuin ziet er na zijn komst weer netjes uit en alles is afgevoerd en opgeruimd!

Tuinonderhoud Christien

Wij zijn erg tevreden over het werk dat Sebastian in onze tuin heeft gedaan. We hadden zelf al een plan, maar hij heeft goed meegedacht, waardoor het eindresultaat nog beter werd.
Sebastian is vriendelijk en punctueel. Kortom, wij zijn erg tevreden en nodigen hem graag weer uit voor het volgende project of onderhoud!

Tuinaanleg Willem-Jan

Sebastian onderhoudt al enkele jaren onze tuin en wij zijn erg tevreden. Het werk gebeurt snel, goed en met oog voor onze wensen. Daarbij is het ook nog eens gezellig als Sebastian er is! Een absolute aanrader!

Tuinonderhoud Sita

Soms moet je dingen aan een vakman overlaten en dat is Sebastian! Onlangs heeft Sebastian snel en vakkundig een paar grote bomen gesnoeid en weer in de juiste vorm gebracht. Wij kunnen nu weer heerlijk genieten in onze tuin. Daarnaast is Sebastian een uitermate prettig persoon om mee samen te werken. Hij verdient van ons een dikke pluim!

Tuinonderhoud Korsine

Sebastian heeft bij ons de complete tuin inclusief bestrating naar volle tevredenheid aangelegd.
Wij hadden zelf al een ruwe tekening gemaakt en Sebastian heeft hier en daar een aantal goede aanpassingen gedaan.
Verder verzorgt hij al jaren ons tuinonderhoud en zijn wij uitermate tevreden.

Tuinaanleg Nico

Sebastiaan is een echte vakman met heel veel kennis maar vooral ook heel veel passie voor tuinen. Met zijn kennis heeft hij ons goed kunnen adviseren bij de keuze van specifieke planten. Verder is Sebastiaan super aardig en komt hij zijn afspraken na.

Tuinaanleg Jelle

Sebastiaan onderhoudt al meer dan 10 jaar onze tuin. Dit naar grote tevredenheid. Hij werkt zorgvuldig, snel en netjes en komt altijd zijn afspraken na.

Tuinonderhoud Theo

Sebastiaan heeft bij ons in het najaar de tuin gedaan! Goed en netjes werk en ook een fijn persoon om aan het werk te hebben! Wanneer we nog weer wat willen dan weten we hem te vinden!

Tuinonderhoud Wencke

Sebastian doet al jaren bij mij op de zaak, en thuis het onderhoud van de tuin. Dit doet hij met veel passie, en precisie.
Ik hoop dat hij dit nog jaren vol houd. Voor mij een dikke 10.

Tuinonderhoud Sander

Hovenier voor uw tuinonderhoud en de aanleg van kleine tuinen in Tiel.

06-81 42 92 07
info@winklersgarden.nl
Hoveniersweg 80
4001 HX Tiel

    

"*" geeft vereiste velden aan